SON DAKİKA... Kasa ve ortaklar hesabına ek olarak " diğer hesaplar " ibaresi yasa metnine konulmuştur.

YATIRIM ORTAMININ İYİLEŞTİRİLMESİ AMACIYLA BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN

SON DAKİKA...
Kasa ve ortaklar hesabına ek olarak

RESMİ GAZETE DE YAYINLANMADI 
(TBMM’de Kabul Edildi.)

YATIRIM ORTAMININ İYİLEŞTİRİLMESİ AMACIYLA BAZI KANUNLARDA DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN

Kanun No. 6728Kabul Tarihi: 15/7/2016

Yukarıda adı geçen kanun henüz genel kurul da iken, Meslekte Birlik Grubu marifeti ile mesajı verilen, metinde olması gereken eksikiklerden birinin tamamlanmasına yönelik güzel çalışma yapılmış ve daha sonra belki tebliğ ile de konulabilcek bir ibarenin özellikle kanunda yer alması çok önemli idi.
Taraf olanlara çok daha imkanlar sağlayacaktır. Hayırlara vesile olsun...

Bu vesile ile, *** kasa ve ortaklar hesabına ek olarak " diğer hesaplar " ibaresi yasa metnine konulmuştur. (Meslekte Birlik)

Keyfiyetin, aslında mutlaka yapılması şart olan, " madencilik sektörünün önünü açacak çalışmalar ile beraber metinde, gerek turizm sektörü gerekse madencilik sektörü bakımından, 6831 sayılı Orman Kanunu ve 2873 sayılı Milli Parklar Kanunu kapsamındaki kamu alacakları da mutlaka yapılandırma kapsamına alınmalıdır.
F
inansal tabloların netleşmesi ve ihalelere girecek şirketlerin etkilenmemesi için, bu tablolar için yeterli tedbirler alınmalıdır. "(Abdullah Tolu)

Saygılarımızla...

DENETİM KÜTÜPHANESİ





3 Ağustos 2016 Çarşamba 21:51

http://www.dt-audit.com/haber/son-dakikakasa-ve-ortaklar-hesabina-ek-olarak--diger-hesaplar--ibaresi-yasa-metnine-konulmustur-574.html