T E Ş E K K Ü R L E R...!!! - DENETİM KÜTÜPHANESİ / DT-AUDIT.COM



T E Ş E K K Ü R L E R...!!! - DENETİM KÜTÜPHANESİ / DT-AUDIT.COM

     Değerli Meslektaşlarımız, 

     Denetim Kütüphanesi olarak karşınıza ilk çıktığımız günkü heyecan ve aşk ile yolumuza devam etmekteyiz. Denetim alanındaki interaktif kütüphaneciliği yol belleyerek, bu alanda yazı, makale, kitap, belge, film, belgesel film v.s. bir çok metaryali Sizlere faydalı olması kanaati ile devamlı paylaştık ve paylaşmaya devam ediyoruz. 
     Bize interaktif olarak her daim masanızın üzerindeki pencerenizi sonuna kadar açan ve yayına aldığımız yazıları, düşünceleri, fikirleri Sizlere aktarma imkanı sağlayan,  ve bize Denetim Kütüphanesi olarak hayallerimizi gerçek kılan, hizmet aşkındaki, haykırışlarımızı duyarak yanımızda olduğunuzu hissettiğimiz Sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 

     Samimi ve ihlas içinde olan yaklaşımları ile güç birliği ettiğimiz, Denetim Kütüphanesi yazarlarından, Canım Kardeşim Ymm Abdullah Tolu 'yu Sizler ile tanıştırıp, tabiri caiz ise bir marka haline getirmenizin tarifi imkansızdır.  

     Değerli Büyüğümüz, bu mesleğin duayeni Sayın Prof. ŞÜKRÜ KIZILOT Hocanın yanında yetişmiş bir pırlanta olarak, parlak bir gelecek vaadeden Sevgili Kardeşim dolayısı ile, hürmet ve hasret ile Prof. Şükrü Kızılot Hocama da Selam ve Saygılarımı yolluyorum. 

     MALİYE İNADINDAN VAZGEÇTİ, KONUTLARIN NET ALAN HESABINDAKİ KARMAŞA DA BİTTİ! ARTIK KONUTLARIN NET ALANI, KDV TEBLİĞİNE DEĞİL, PLANLI ALANLAR TİP İMAR YÖNETMELİĞİNE GÖRE HESAPLANACAK!

Adlı makale yazısı dolayısı ile, bir kez daha konuya taraf olanlara, ilgili mevzuat çerçevesinde çok özel bilgiler aktaran Ymm Abdullah TOLU, yaklaşık olarak Otuz Binler ile ifade edilebilen, okuyucu kitlesine ulaştığı şu günlerde, haklı olarak heyecen ve gururunu yaşamaktadır.

     Etkinliklerimizde özellikle her birinizin yüzünün güldüğünü ve bizlerle aynı salonda bir nefes alıp / verdiğinden kendini mutlu ve mesut hissedenlerin ağızlarındaki hayır duasını aldığımızda yorgunluğumuz kalmaz.

     Sayın Tolu böyle bir halisane kişilkle tamamen bizimle hem hal olmuş ve gücümüz yettiğince her yapmış olduğumuz etkinliği ücretsiz yapmamıza katkı sağlayarak, önce gönlümüzde ve sonra gönülden gönüle taht kurmuştur.
     
Millet ve memleket aşkında Türkiye Sevdalısı Kardeşimi TEBRİK VE TAKDİR ediyor ve başarılarının devamını niyaz ediyorum. 

İnce ve zarif kişiliğinde, makale - yazıları, eğitmenliği v.b. ile devamlı bir ve beraber olarak iri ve diri olmayı hedefliyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun..   

     Memleketimizin hayır ve hasanete ihtiyacının var olduğu da manidar iken, tüm bu olumsuzluklara rağmen , yaşadığımız bu onurlu yürüyüşe dahil olduğunuz için minnettarlığımızı Teşekkür Ederek kutluyoruz.


Okuyucularımıza, 
Selam, Saygı ve Sevgilerimizi sunarız.  

DENETİM KÜTÜPHANESİ
Selahattin İpek 
Bağımsız denetçi
bdselahattinipek@gmail.com



13 Ekim 2016 Perşembe 19:31

http://www.dt-audit.com/haber/t-e-s-e-k-k-u-r-l-e-r---denetim-kutuphanesi--dt-auditcom-753.html